SwellSpaces-Tally-02.jpg
 

Tally

Tally took over a renovated warehouse in the Mission District and reached out to us for a full-service design solution. We loved the natural light and circular layout of the existing conference rooms, as both elements encouraged movement throughout the space. The founders wanted a dynamic and welcoming office for employees, so we created a simple and flexible layout to maximize collaboration and creativity.

Woodworking - Oak + Fog

Horticulture - Crooked Nest

General Contractor - Blackline Construction

Photographer - Clara Rice

 
 
SwellSpaces-Tally-14.jpg
 
 
 
 

COLLABORATION

With their studio across the street, Oak+Fog was the perfect team to fabricate custom build-outs. This included multi-tier plywood planter benches for the reception and kitchen, coffee stations with built-in fridges and trash storage, and several steel-based mobile standing tables with painted plywood tops.

The highlight of the collaboration was realizing that Tally already owned a bar table from Oak+Fog, purchased a few years earlier. Now, that’s full circle.

SwellSpaces-Tally-09.jpg